Enter your search terms:
Top
[rev_slider alias="home-main"]

Bjarne Reuters “Kidnapning”

Filmen handler om Bertrams familie, der er deres onkel Georg, som spilles af Brian Lykke, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandssøn, så de kan skaffe penge til en ny lejlighed. De er nemlig blevet smidt ud af fogeden.

Anders, lillebror Bertram, storesøster Winni og storebror Oskar har det ikke let med en far, der sidder i spjældet, og en mor, der er ved at gå ned med stress.

Børnene trives ikke, de stjæler madpakker i skolen og kæmper om de sidste havregryn til morgenmaden. Da deres far endelig bliver løsladt, håber børnene på, at alt bliver bedre, men deres mor ender på sygehuset og huslejen bliver ikke betalt.

Pludselig skal børnene og deres far bo hos deres kriminelle onkel Georg, der straks ser muligheder i de små forbrydere. Georg vil have børnene til at kidnappe rigmandssønnen Bernhard, kræve en løsesum på én million kroner og dermed få råd til lejligheden. Det lyder let, gør det ikke?

Tingene går dog overhovedet ikke som planlagt…..

Filmen er instrueret af Frederik Nørgaard og produceret af Regner Grasten Film med støtte fra Det Danske Filminstitut. Desuden bygger filmen på Bjarne Reuters første bog om Bertram og hans familie. Det er en film for hele familien, hvor der er udsigt til godt skuespil, en interessant historie og ikke mindst store mængder humor.

Blandingen af familiens uholdbare situation og det ambitiøse kidnapningsforsøg forløses rigtig godt i filmen. Børnene er afbildet med stor handlekraft og det gør oplevelsen med filmen virkelig fornøjelig.

“Kidnapning” havde premiere d. 13 juli 2017 og i sommerferien lokkede filmen utrolig mange børnefamilier i biografen. Ikke mindre end 100.000 billetter solgte filmen. Denne filmatisering af bogen fra 1975 bliver beskrevet som mødet mellem “Olsen Bansen” og “Far til fire.”

Postyr havde to ansatte med på denne filmproduktion. Både huset’s egen fotograf, Emil Reedtz Poulsen og Fynn Laue, vores VFX Supervisor, var med på set for at hjælpe til med filmproduktionen. Dette er vi utrolig stolte af, så tak for fremragende arbejde.

Andre projekter