Enter your search terms:
Top
[rev_slider alias="home-main"]

Julemandens Datter

Vi har hos Postyr Postproduktion haft den store fornøjelsen af, at stå for hele postproduktionen på Julemandens Datter. Dette inkluderer mange visuelle effekter, f.eks. flyvende kaner, smukke snelandskab, en magisk bog, magiske gaver og meget mere.

Oppe i Grønland bor 12-årige Lucia med sin mor Claudia og sin far Julis, også kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole og hendes største drøm er, at blive julemand. Selvom hun på alle måder forsøger at overbevise lærere og elever på skolen om, at piger også må være julemænd, lykkedes det ikke for hende, i hvet fald ikke i første omgang. På julemandsskolen er der nemlig en meget gammel tradition om, at det kun er drenge, der kan få lov til at gå i julemandsskole.

Da Lucia har protesteret længe nok, giver julemandsskolen hende én enestående chance for at bevise, at han kan være en ligeså god julemandselev som drengene.

Der er kun ét krav. Hun skal opfylde menneskedrengen Albert’s største juleønske – at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom bliver rask. Albert’s far er blevet smittet af den onskabsfulde Krampus og straks finder Lucia ud af, at det er en næsten umulig opgave. Hun skal nemlig fange Krampus for at gøre Albert’s far rask igen.

Derfor beslutter Lucia sig for at rejse ned til Danmark med sin far for at finde Krampus og det viser sig at blive et forrygende juleeventyr, som går over stok og sten, da det viser sig, at Lucia ikke er den eneste, der jagter Krampus.

Julemandens Datter havde premiere d. 8. november 2018. Produktionsselskabet bag filmen er Deluca Film A/S og er produceret af David C.H. Østerbøg og Morten Rasmussen. Manuskriptet er skrevet af Uffe Rørbæk Madsen og filmen instrueres af Christian Dyekjær. Blandt skuespillerne er Ella Testa Kusk, Martin Buch, Mia Lyhne, Nicolaj Kopernikus, Ulf Pilgaard, Kristian Halken og Mette Horn.

Toke Trangbæk
Tina Hedegaard
Martin Nielsen
Tina Hedegaard
Line Bjerg Jensen
Anna Gedde Løvkvist
Mia Guldborg
Jesper Mark Hansen
Daniel French
Niels Träff
Matias Brandt Møller
Sammy Larsen Boas
Christian Bechmann
Ayham Marak
Gustav Berg Pedersen
Mathias Valentin Hansen
Mathias N. D. Gjelstrup
Niels Träff
Niels Träff
Nikolaj Hoe Lundahl
Ayham Marak
Gustav Berg Pedersen
Mathias Valentin Hansen
Silas Puls
Silas Puls
Rasmus Broe
Daniel French
Line Bjerg Jensen
Emma Düring
Line Bjerg Jensen
Norman Nisbet
Simon Lytting
Tina Hedegaard
Tino Zidore

Andre projekter