Enter your search terms:
Top
[rev_slider alias="home-main"]

I Krig og Kærlighed

Filmen “I Krig & Kærlighed” er den første danske film, der foregår under Første Verdenskig. Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Alt er dog forandret, da først Esben vender tilbage. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie. Esben bliver derfor tvunget til at skjule sig på loftet og være vidne til sit livs værste mareridt.

Sebastian Jessen spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster er hans udkårne Kirstine, og Game of Thrones-skuespilleren Tom Wlaschiha spiller Gerhard. Forholdet mellem de tre er det centrale tema i filmen, mens krigens rædsler giver fortællingen historisk tyngde.

I Krig & Kærlighed er instrueret af Kasper Torsting, der har skrevet manuskriptet i samarbejde med producent Ronnie Fridthjof.


Der har været lavet utrolig meget VFX på netop denne film, nemlig 500 skud i alt. Vi er meget stolte over at have været med hele vejen på dette projekt og er ligeledes utrolig beærede over at kunne få lov til at følge filmen til dørs med imponerende insatser fra alle ansatte hos Postyr Postproduktion.


Søndag d. 11. november er der officiel gallepremiere i Sønderborg, hvor hele holdet + skuespillere vil være til stede og d. 15. november er der premiere i alle landet’s biografer. Vi glæder os meget til at se hvordan filmen bliver modtaget af publikum.

Bag enhver storfilm er et posthus og dette har været os, Postyr Postproduktion. Postyr har været med fra den tidlige pre-produktion, over DIT, klippeassistent arbejde, klippefaciliteter, grade og VFX. Se interview med vores VFX-supervisor, Daniel French, nedenfor.

Post-producer: Toke Rude Trangbæk
Tina Hedegaard
Mie Vig Dyhrberg
Martin Nielsen
Emma Düring
Daniel French
Niels Träff
Matias Brandt Møller
Sammy Larsen Boas
Christian Bechmann
Ayham Marak
Gustav Berg Pedersen
Mathias Valentin Hansen
Mathias N. D. Gjelstrup
Ayham Marak
Gustav Berg Pedersen
Mathias Valentin Hansen
Silas Puls
Silas Puls
Rasmus Broe
Daniel French
Emma Düring
Norman Nisbet
Simon Lytting
Tino Zidore

Andre projekter