Enter your search terms:
Top
[rev_slider alias="home-main"]

Alle For Tre – nu i 4K

Postyr har lavet hele postproduktionen på Fridthjof Films seneste film, Alle for tre. Filmen er den tredje i serien, hvor ca 800.000 biografgængere var i biografen for at se de to første film “Alle for en” samt “Alle for to.” Publikum kan i den seneste film endnu engang se frem til Timo og Ralf, der som småforbrydere stadigvæk laver forskellige fupnumre for at skaffe penge.

Filmen er instrueret af Rasmus Heide, skudt af Philippe Kress og graded af Virgil Kastrup. Det er Fynn Laue der i spidsen af Postyrs VFX-afdelingen har stået for de over 250 VFX skud i filmen. Går vi creditlisten igennem finder vi så godt som alle Postyrs ansatte på listen som DIT, klippeassistenter, onliner, fotoassistenter, grafikere, koordinatorer etc. En enorm holdindsats har båret filmen igennem en hektisk postproduktion.

Som den første danske film har vi kørt et fuldt 4K postworkflow og leveret en ægte 4K oplevelse til de danske biografgæster.

Grade i 4K

Filmen er også første gang Postyrs nye samarbejde med Klippegangen for alvor er blevet brugt. Det har betydet større tryghed for colorist og fotograf, samt færre og mere præcise udskydningstest.

Er du interesseret i at høre om hvordan vi kan få dette setup aktiveret på din næste film så ring til Postproducer Toke Rude Trangbæk, 31412141 / toke@postyr.dk.

VFX

Over 250 VFX skud har været igennem vores 4K pipeline. VFX supervisor Fynn Laue har sammen med vores vfx-koordinator styret Postyrs VFX-afdeling og en håndfuld freelancere igennem et par travle måneder. VFX-arbejdet har udover on set supervision i Danmark og Kroatien også inkluderet keying, advanceret tracking, simulering, 3D, mattepaint og comp. Tak til alle fastansatte og freelancere for et intensivt forløb.

Om filmen:

I “Alle for tre” er tingene ændret markant. Nikolai er blevet lovlydig og har fundet den helt rigtige hylde som pædagog. Men det er ikke kun Nikolai’s liv, der har ændret sig. Timo er blevet skilt fra Lonnie og fordi Timo ikke betaler børnepenge, truer sagsbehandleren med at fratage Timo retten til samkvemsret med sønnen Heino. Ralf er stadigvæk Ralf og ikke meget har ændret sig siden den første film, men så dør brødrenes far, Arno.

Brødrene finder ud af, at der er en stor arv, som de naturligvis er utrolig interesserede i, da arv som oftest betyder penge. Hvad de senere finder ud af er, at arven slet ikke er tiltænkt dem, men en ukendt bror, der faktisk viser sig at være en søster. Denne søster befinder sig, sammen med arven i Italien og derfor tager brødrene selvfølgelig til Italien.

Men selv i tredje film, er alt som det plejer, i hvert fald fordi intet går efter planen, og derfor må de tre søskende arbejde sammen for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup nogensinde!

Mick Øgendahl og Rasmus Bjerg har stadigvæk de bærende roller, men udover dem er Sonja Richter at finde i rollen som søsteren Kim. Kurt Ravn er tilbage som Arno, og i andre roller medvirker blandt andet Zlatko Buric, Kirsten Lehfeldt og Rikke Louise Andersson.

Toke Rude Trangbæk
Fanni Liv Engelbrecht
Mie V. Dyhrberg
Martin Wehding
Fynn Laue
Nina Strøm Stuhr
Asger Peder M.
Carl Forsell
Niels Träff
Magnus Hilding-Nørkjær
Matias Brandt Møller
Christian Egedal
Nicklas Thiesen
Sammy Boas Larsen
Carl Forsell
Erik Methmann
Simon Hilligsøe
Mikkel Tschentscher Jessen
Andreas Beckmann.
Nikolaj Hoe Lundahl
Erik Methmann
Sospeter Nganga
Tino Zidore
Virgil Kastrup
Sune Bech Nielsen
Nils Zidore mfl.
Emma Düring
Nils Zidore
Freja Borrowman
Emil Hundborg Hjerrild
Nils Zidore
Freja Borrowman
Stefan Kolasa
Emil Reedtz Poulsen
Nikolaj Hoe Lundahl

Andre projekter